Βελτιώνεται η υγεία του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη - iefimerida.gr

Βελτιώνεται η υγεία του δημοσιογράφου Σταμάτη Μαλέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του δημοσιογράφου και διευθυντή ειδήσεων του Star Σταμάτη Μαλέλη και ενδεχομένως να μπορέσει να βγει σύντομα από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το οξύ έμφραγμα που υπέστη τη Δευτέρα.

Ο κ. Μαλέλης βρίσκεται από χθες στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, μετά τη μεταφορά του από τον Ερυθρό Σταυρό. Ο δημοσιογράφος παραμένει από τη Δευτέρα στην εντατική σε καταστολή μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη νωρίς το πρωί της ίδιας μέρας. Η υυγεία του βελτιώνεται σταδιακά και οι γιατροί αισιοδοξούν πώς σύντομα θα μπορέσει να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη βρίσκεται η κόρη του Δέσποινα με τη μητέρα της, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Star Λόλα Νταϊφά, φίλοι του και συνεργάτες από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ