Φάλαινα τραυμάτισε τρεις ψαράδες όταν… προσγειώθηκε στη βάρκα τους - iefimerida.gr

Φάλαινα τραυμάτισε τρεις ψαράδες όταν… προσγειώθηκε στη βάρκα τους

Φάλαινα τραυμάτισε τρεις ψαράδες όταν… προσγειώθηκε στη βάρκα τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τρομάρα της ζωής τους πήραν τρεις ψαράδες ηλικίας 41, 25 και 35 ετών, όταν ενώ ψάρευαν ήσυχοι καταμεσής της θάλασσας, μια τεράστια φάλαινα πήδηξε έξω από το νερό και προσγειώθηκε πάνω στη βάρκα τους.

Σύμφωνα με εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας, όπου συνέβη το περιστατικό, οι τρεις άνδρες βρίσκονταν περίπου 3,5 χιλιόμετρα μακριά από την ακτή, όταν είδαν την φάλαινα να πλησιάζει. «Έχει τύχει ξανά εκεί που ψαρεύουμε να έρθουν φάλαινες κοντά μας, αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι», δήλωσε ο ένας εκ των τριών στην εφημερίδα.

«Ξαφνικά μια φάλαινα μεγαλόπτερος πετάχτηκε από το νερό και προσγειώθηκε πάνω μας, με αποτέλεσμα η βάρκα και εμείς να βρεθούμε κάτω από το νερό, καταπλακωμένοι από τον όγκο της», πρόσθεσε ο ίδιος.

Για καλή τους τύχη, σκάφος του λιμενικού έτυχε να περνάει από εκεί κοντά και περιμάζεψε τους τρεις άντρες, οι οποίοι κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια και να διαφύγουν τον κίνδυνο. Οι δυο από τους ψαράδες τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια και στα πόδια, ωστόσο ο τρίτος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς δύο πλευρά του έσπασαν και τρύπησαν τον πνεύμονά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ