Χαλάει απότομα ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες με ραγδαία πτώση θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Χαλάει απότομα ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες με ραγδαία πτώση θερμοκρασίας

Χαλάει απότομα ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες με ραγδαία πτώση θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει απότομα ο καιρός από το μεσημέρι, αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες, κυρίως στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί, φτάνοντας μέχρι 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Πιθανόν τη νύχτα στα βόρεια και ανατολικά τα φαινόμενα να είναι ισχυρά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, α σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν αρχικά λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών,ενώ βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν, οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες το βράδυ θα είναι κατά τόπους έντονες και θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Βελτίωση του καιρού τη νύχτα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αρχικά τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές, ενώ βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν, οι βροχές θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 ως 22 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στη Μαγνησία, τις Σποράδες ,την ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι τοπικά ισχυρές, ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες χιονοπτώσεις τη νύχτα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ από το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν οι βροχές θα ενταθούν και το βράδυ θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια μέχρι 19 βαθμούς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ