Εντελώς τσίτσιδη πόζαρε για χάρη της τέχνης η 30χρονη Σιένα Μίλερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Εντελώς τσίτσιδη πόζαρε για χάρη της τέχνης η 30χρονη Σιένα Μίλερ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτη εμπιστοσύνη έδειξε στον διάσημο καλλιτέχνη Τζόναθαν Γέο η Σιένα Μίλερ, επιτρέποντάς του να την ζωγραφίσει τσίτσιδη ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το συγκεκριμένο πορτραίτο αποτελεί το πιο προκλητικό από μια ολόκληρη σειρά πινάκων που δημιούργησε ο Τζόναθαν Γέο με πρωταγωνίστρια την Σιένα Μίλερ και οι οποίοι θα εκτεθούν προσεχώς στην Circle Culture Gallery στο Βερολίνο.

Εντελώς τσίτσιδη πόζαρε για χάρη της τέχνης η 30χρονη Σιένα Μίλερ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Η Σιένα και ο Γέο, που είναι γνωστός για πορτραίτα επωνύμων όπως οι Νικόλ Κίντμαν και Τόνι Μπλερ, γνωρίστηκαν και έγιναν φίλοι πριν από οχτώ χρόνια στο Λος Άντζελες.

Εντελώς τσίτσιδη πόζαρε για χάρη της τέχνης η 30χρονη Σιένα Μίλερ [εικόνα]  | iefimerida.gr 1

Στόχος του συγκεκριμένου πίνακα, που στην γκαλερί θα πλαισιώνεται από εικόνες από αντίστοιχους ασθενών που υποβάλονται σε πλαστικές επεμβάσεις, είναι να φέρει αντιμέτωπη την κοινωνία με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ομορφιά και το παράδοξο ότι αισθάνεται περισσότερο άβολα βλέποντας μια έγκυο, παρά ένα επώνυμο που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ