Ξανά στο Σύνταγμα σήμερα οι "Αγανακτισμένοι" - iefimerida.gr

Ξανά στο Σύνταγμα σήμερα οι "Αγανακτισμένοι"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρίτο συνεχόμενο βράδυ οι "Αγανακτισμένοι" Αθηναίοι ανανεώνουν το ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος έξω από τη Βουλή, χωρίς να έχουν πτοηθεί καθόλου μετά τη χθεσινή νεροποντή που διέλυσε για λίγη ώρα τους συγκεντρωμένους.

Μπορεί χθες ο καιρός να... αγανάκτησε τους "Αγανακτισμένους", ωστόσο ο παλμός δεν έλειπε από τις χθεσινοβραδινές διαδηλώσεις, αφού αρκετοί πολίτες έκαναν «εντυπωσιακή» είσοδο στην πλατεία, με αντίσκηνα και κατσαρόλες, ενώ κυριαρχούσε το πανό που έγραφε στα ισπανικά «Ξυπνήσαμε, τι ώρα είναι; Είναι ώρα για να φεύγουν», ενώ χθες εμφανίστηκε και δεύτερο πανό στα ιταλικά που έγραφε «Σιγά, μην ξυπνήσουμε τους Ιταλούς». Όσο πέρναγε η ώρα ο κόσμος αυξανόταν στο Σύντταγμα και γύρω στις 9 η εικόνα θύμιζε το βράδυ της Τετάρτης. Η βρόχη ίσως αποθάρρυνε κάποιους, όμως όσοι ήταν εκεί δεν έδειξαν να πτοούνται. Στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος έχει στήσει τα γραφεία της η άτυπη συντονιστική επιτροπή, προσπαθώντας να οργανώσει καλύτερα τη διαμαρτυρία. Ορίστηκαν ξεχωριστές ομάδες εργασίας (νοσηλευτές, νομικοί, καθαρισμού κ.λπ.) και όποιος ήθελε μπορούσε να συνεισφέρει δηλώνοντας συμμετοχή.

Ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη μπροστά από τον Λευκό Πύργο, επίσης με τη συμμετοχή αρκετών διαδηλωτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Ισπανία διαδήλωση Σύνταγμα 25mgr 15mgr
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ