Το «fuck you» του Μάριο Μπαλοτέλι στον Ρομπέρτο Μάντσινι - iefimerida.gr

Το «fuck you» του Μάριο Μπαλοτέλι στον Ρομπέρτο Μάντσινι

Το «fuck you» του Μάριο Μπαλοτέλι στον Ρομπέρτο Μάντσινι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στην προβληματική σχέση του εκκεντρικού Μάριο Μπαλοτέλι με τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τον οποίο έβρισε.

Ο Ιταλός τεχνικός αντικατέστησε στο 70ο λεπτό τον 21χρονο επιθετικό στην εκτός έδρας ισοπαλία των «πολιτών» με τη Γουέστ Χαμ και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», ο Μπαλοτέλι κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο είπε «fuck you» στον Μαντσίνι.

Πάντως, ο 48χρονος προπονητής τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Μπαλοτέλι ήταν απογοητευμένος επειδή δεν σκόραρε: «Ενας παίκτης δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος όταν γίνεται αλλαγή και αν ο Μάριο είχε σκοράρει, θα είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ είμαι ο προπονητής, εγώ αποφασίζω και δεν μπορώ να παίξω με τέσσερις επιθετικούς. Νομίζω ήταν απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε, όχι επειδή έγινε αλλαγή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ