Oι Εξωηλιακοί Πλανήτες στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας - iefimerida.gr

Oι Εξωηλιακοί Πλανήτες στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

Ενδιαφέρουσα ομιλία για τους Εξωηλιακούς Πλανήτες στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπάντητα ερωτήματα των αστρονόμων, που αποτελούν το επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας εδώ και τουλάχιστον 2000 χρόνια, θα επαναδιατυπωθούν αύριο στην ομιλία του δρα Δημήτρη Μισλή για τους εξωηλιακούς πλανήτες.

Οι πλανήτες αυτοί αποτελούν το μοναδικό «εργαλείο» για την λύση των μυστηρίων του σύμπαντος, αν και έως σήμερα δημιουργούν πολλά περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις, αφού κάθε καινούρια ανακάλυψη γεννά ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.

Ταυτόχρονα, η μελέτη των εξωπλανητών μετά την αρχή της διαστημικής εποχής (CoRoT & Kepler), μας δίνει σημαντικές πληροφορίες και στατιστικά εργαλεία για την απάντηση ίσως των πιο σημαντικών ερωτημάτων στην ιστορία της ανθρωπότητας, την προσπάθεια εντοπισμού εξωγήινων πολιτισμών και την επικοινωνία μας με αυτούς.

Εισηγητής: Δρ. Δημήτρης Μισλής από το Ινστιτούτο Αστρονομίας του Πανεπιστήμιου Cambridge της Αγγλίας

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, 8.00 μ.μ.
Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, (Αλεξανδρείας 113, Ντεπώ)
Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ