Στη Ρωσία αναζητούν τον τέταρτο «μακελάρη» του Ρέντη - iefimerida.gr

Στη Ρωσία αναζητούν τον τέταρτο «μακελάρη» του Ρέντη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει επεκτείνει στη Ρωσία τις έρευνές της για τον εντοπισμό του Βιτάλι Τερσενίδη που φέρεται να είναι ο τέταρτος από τους δράστες που πυροβόλησαν και σκότωσαν τους άντρες της ομάδας Δίας στο μακελειό του Ρέντη.

«Αυτός είναι ο τέταρτος μακελάρης» γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα "espresso" και αποκαλύπτει το πρόσωπο του καταζητούμενου, που σύμφωνα με τους συγκατηγορούμενούς του σήκωσε και αυτός όπλο και πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.

Πρόκειται για τον ομογενή Βιτάλι Τερσενίδη, ο οποίος τραυματίστηκε στην ανταλλαγή πυροβολισμών, όμως κατάφερε να διαφύγει, να βρει προσωρινά καταφύγιο σε σπίτι στον Ασπρόπυργο και στη συνέχεια να διαφύγει στο εξωτερικό.

Τώρα οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με συναδέλφους τους στο εξωτερικό και εστιάζουν, λόγω καταγωγής του καταζητούμενου, τις έρευνες στη Ρωσία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ