Ένα εκ. δολάρια προσφέρουν στην Μάιλι Σάιρους για να γυρίσει ερωτική ταινία - iefimerida.gr

Ένα εκ. δολάρια προσφέρουν στην Μάιλι Σάιρους για να γυρίσει ερωτική ταινία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσημη προσφορά έστειλε στον ατζέντη της 19χρονης Μάιλι Σάιρους ο διευθυντής του sex.com ζητώντας της να σκεφτεί την προοπτική να γυρίσει ένα βίντεο μαζί με την βραβευμένη ως στάρλετ της χρονιάς Τζέσι Άντριους.

Αφορμή για την προσφορά στάθηκε η συμμετοχή της Τζέσι Άντριους στο βιντεοκλίπ-όργιο της Μάιλι Σάιρους με τίτλο Decisions. Εκεί όπου η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Disney φιλάει με γλώσσα τον -ντυμένο με μάσκα μονόκερου- αρραβωνιαστικό της.

«Δεν πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο, αλλά για πραγματική προσφορά. Ούτε φυσικά θα ζητούσαμε ποτέ από την Μάιλι να γυρίσει σκηνή διείσδυσης, αλλά μια softer εκδοχή με παρτενέρ κορίτσι. Και φυσικά η πελάτης σας θα αποζημιωθεί εξαιρετικά καλά». Έτσι ξεκινάει η προσφορά του γνωστού website.

Το οποίο προσθέτει «Το πόσο μακριά θα πάνε τα πράγματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Λατρεύουμε το νέο λουκ της. Το ίδιο και τα μέλη μας που μας έχουν κατακλύσει με μηνύματα προκειμένου να κατορθώσουμε να συμπρωταγωνιστήσει η Μάιλι με την Τζέσι. Αν δεχτείτε, είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι το πιο downloaded video όλων των εποχών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ