Κυκλοφοριακό χάος – Χειρόφρενο σε Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ - iefimerida.gr

Κυκλοφοριακό χάος – Χειρόφρενο σε Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ

Κυκλοφοριακό χάος – Χειρόφρενο σε Μετρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εβδομάδα της απόλυτης ταλαιπωρίας ξεκινάει από σήμερα για τους επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς αφού Μετρό, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και Τραμ τραβάνε χειρόφρενο.

Το αποτέλεσμα θα είναι η τεράστια ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβατικό κοινό, αφού οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να πλημμυρίσουν με αυτοκίνητα, τα οποία θα προκαλέσουν μποτιλιαρίσματα χιλιομέτρων.

Σήμερα εξάλλου στην Αθήνα δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε τα ταξί, αφού οι αυτοκινητιστές ξεκινούν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Και η ταλαιπωρία δεν σταματά εδώ, αφού αύριο Τρίτη δεν θα κυκλοφορήσει κανένα μέσο μεταφοράς, αφού εκτός από το Μετρό, Τον ΗΣΑΠ και το Τραμ στο χωρό των κινητοποιήσεων μπαίνουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο προαστιακός.

Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακός θα συνεχίζουν την απεργία, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ θα τραβήξουν και πάλι χειρόφρενο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ