«Θα ψηφίσω το πακέτο μέτρων» διευκρινίζει ο Μίμης Ανδρουλάκης - iefimerida.gr

«Θα ψηφίσω το πακέτο μέτρων» διευκρινίζει ο Μίμης Ανδρουλάκης

«Θα ψηφίσω τα μέτρα την Τετάρτη» διευκρινίζει ο Μίμης Ανδρουλάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οτι θα ψηφίσει τα μέτρα την Τετάρτη διευκρινίζει σε συναδέλφους του, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης.

Σε συνομιλίες που είχε ο κ. Ανδρουλάκης με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, διευκρινίζει ότι θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων που θα μπει σε ψηφοφορία στη Βουλή την ερχόμενη Τετάρτη. Δεν θα ψηφίσει, όμως, στην ψηφοφορία που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο για τον Προϋπολογισμό, το άρθρο εκείνο που αφορά το κονδύλι του υπουργείου Εργασίας.

Ο κ. Ανδρουλάκης προχώρησε στις διευκρινίσεις αυτές αφού το πρωί της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων όπου συζητείται ο Προϋπολογισμός είχε πει πως «θα καταψηφίσω τα μέτρα για τα εργασιακά διότι δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως ενα απλό δημοσιονομικό ζήτημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ