Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξιάτικος ο καιρός σε όλη τη χώρα, αφού σήμερα Κυριακή, θα είναι γενικά αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές, ενώ ίσως σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει μέχρι και 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις το πρωί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου

Στην Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, ενώ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις και ομίχλη το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 ως 26 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο από 8 ως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πυκνές κατά περιόδους με ομίχλη κατά τόπους το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 ως 27 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλία από 8 ως 24.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ