Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να ανακτήσει την αξιοπιστία της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να τηρήσει η Ελλάδα τις συμφωνημένες δεσμεύσεις της για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των αγορών.

Μιλώντας στο πρακτορείο Reuters στα πλαίσια της συνάντησης του G20 στο Μεξικό χαρακτήρισε εκ νέου δύσκολες τις περιπτώσεις της Ελλάδας και Ισπανίας. Για τη χώρα της Ιβηρικής τόνισε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ενώ για το ελληνικό ζήτημα επισημαίνει τις καθυστερήσεις που έχουν παρουσιαστεί τονίζοντας ότι πρέπει να επέλθει συμφωνία κυβέρνησης – Τρόικα σύντομα.

Αναβάλλεται το έκτακτο Eurogroup

Εν τω μεταξύ, ακυρώνονται τα σχέδια για τη διεξαγωγή έκτακτου Eurogroup στις 8 Νοεμβρίου, καθώς η συζήτηση περί χορήγησης περαιτέρω βοήθειας στην Ελλάδα συνεχίζει να διχάζει την ευρωζώνη με ευρωπαίους διπλωματούχους να τονίζουν πως ακόμη δεν διαφαίνεται πολιτική συμφωνία παρά των πυρετό διαβουλεύσεων.

Ευρωπαίος αξιωματούχους δήλωσε χαρακτηριστικά στο πρακτορείο «Δεν υπάρχει συμφωνία, οπότε δεν υπάρχει λόγος συνάντησης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ