Μουρίνιο: «Πότε δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ από την Ρεάλ Μαδρίτης» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: «Πότε δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ από την Ρεάλ Μαδρίτης»

Μουρίνιο: «Πότε δεν σκέφτηκε να παραιτηθώ από την Ρεάλ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στην Primera Division και τα προβλήματα που είχαν διαμορφωθεί στις σχέσεις του με κάποιους παίκτες, ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί από τους «μερένγκες».

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ, είμαι πολύ περισσότερο αγαπητός στην ομάδα από ό,τι πιστεύει ο κόσμος. Υπάρχουν πάντως στιγμές που σε κοινωνικό επίπεδο βιώνεις στιγμές άγχους. Όταν ο γιος σου σού ζητάει να μην πάει στο σχολείο για να είναι ήρεμος, ή όταν οι γυναίκα σου θέλει να μείνεις στο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ψωνίσει με την ησυχία της. Είναι το τίμημα για να κάνω τη δουλειά που αγαπώ», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής μιλώντας σε ισπανικό περιοδικό, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του:

«Από νεαρή ηλικία γνώριζα πως για να πετύχω στην καριέρα μου πως έπρεπε να πάω σε άλλες χώρες. Οταν ξεκίνησα, είχα ως στόχο να προπονήσω ομάδες στην Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία, κάτι το οποίο έχω ήδη κάνει. Οταν τελειώσω από την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ξέρω ποιο δρόμο θα ακολουθήσω στην καριέρα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ