Ο ΟΤΕ δίπλα στον καταναλωτή με την νέα του επικοινωνιακή καμπάνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ΟΤΕ δίπλα στον καταναλωτή με την νέα του επικοινωνιακή καμπάνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κίνητρο και πηγή έμπνευσης τις ανάγκες και την καθημερινότητα των πελατών του, ο ΟΤΕ, παρουσιάζει τη νέα εταιρική του επικοινωνία και ξεκινώντας σήμερα την επικοινωνιακή του καμπάνια έρχεται πιο κοντά στον κόσμο με το σύνθημα «Μαζί είμαστε ένα».

Το μήνυμα αυτό αποτυπώνει την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία στηρίζει τον πελάτη με προσιτή ψυχαγωγία, σύγχρονη εξυπηρέτηση και οικονομικές προτάσεις, όπως τα προγράμματα OTE Double Play και ΟΤΕ ΤV.

Ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του ΟΤΕ, κ. Ζαχαρίας Πιπερίδης, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΤΕ έχει κάνει άλματα μπροστά όσον αφορά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στη δημιουργία καινοτόμων και χρηστικών λύσεων, στην τιμολογιακή του πολιτική και στην εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο ΟΤΕ εμπνέεται από την καθημερινότητα των πελατών του, ακούει τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται σε αυτές με όρεξη, ευελιξία και αποτελεσματικότητα. Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά, στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη γιατί προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, γιατί αποδεικνύουμε με πράξεις ότι μαζί με τον πελάτη είμαστε ένα».

Το τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας, με μουσική φτιαγμένη από καθημερινούς ήχους θα κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ και μπορείτε να το δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ