Φόβους για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου - iefimerida.gr

Φόβους για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Φόβους για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκφράζει ο Μάρτιν Σούλτς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταραχώδη χαρακτηρίζει την εποχή που διανύουν οι πολίτες της Ευρώπης ο Μάρτιν Σούλτς, τονίζοντας ότι ένας μεγάλος αριθμός κρατών δεν θεωρεί πλέον την ΕΕ ως λύση, αλλά ως πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα πλαίσια εκδήλωσης στο Βουκουρέστι, υποστήριξε πως, στην παρούσα χρονική περίοδο, η Ευρώπη είναι χωρισμένη και το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών μεγαλώνει.

«Οι Ευρωπαίοι πολίτες βιώνουν ταραχώδη χρόνια. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι σίγουρο πράγμα για πάντα, καθώς το να είσαι η μόνη εναλλακτική είναι λάθος. Όλα έχουν εναλλακτική, υπάρχει εναλλακτική στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, στην ευρωπαϊκή συνεργασία και αυτή είναι η επανεθνικοποίηση. Εκείνοι που λένε στους νέους ανθρώπους ότι η Ευρώπη είναι ένα σίγουρο πράγμα για πάντα δεν λένε την αλήθεια» επισήμανε ο κ. Σούλτς δίνοντας νέα τροφή για σχόλια και σκέψεις πάνω στο ευρωπαϊκό ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ