Πλάκωσε στο ξύλο τον βοηθό της επειδή της έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια στην οικονομική θέση - iefimerida.gr

Πλάκωσε στο ξύλο τον βοηθό της επειδή της έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια στην οικονομική θέση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστό ότι η Μεξικάνα τραγουδίστρια Πωλίνα Ρούμπιο, γνωστή και ως ρέπλικα της Σακίρα, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. Αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα αρχίσει να πλακώνει σε μπουνιές, κλωτσιές και τσαντιές τον βοηθό της επειδή της έκλεισε εισιτήρια στην οικονομική θέση της πτήσης από το Μαϊάμι στο Μεξικό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο διεθνές αεροδρόμιο του Μαϊάμι, όταν η μινιατούρα τραγουδίστρια (σ.σ. έχει ύψος μόλις 1,54 εκ.) έχασε την πτήση της για το Μεξικό όπου σκόπευε να επιστρέψει για το Σαββατοκύριακο.

Ο βοηθός, ονόματι Φελίπε Ρεστέπο Μπετανκούρ, κλήθηκε να ψάξει να βρει εναλλακτική. Μόνο που δεν υπήρχαν εισιτήρια στην Α θέση, οπότε πήρε την πρωτοβουλία να της κλείσει στην οικονομική. Και μετά ξέχασε να της το πει. Κάτι που σημαίνει ότι η Πωλίνα το πήρε είδηση όταν η αεροσυνοδός την παρακάλεσε να προχωρήσει στο βάθος του αεροσκάφους.

Πλάκωσε στο ξύλο τον βοηθό της επειδή της έκλεισε αεροπορικά εισιτήρια στην οικονομική θέση  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο website TMZ, η Ρούμπιο άρχισε να χαστουκίζει, να κλωτσάει, να ρίχνει γροθιές και να πετάει ότι αντικείμενο βρήκε μπροστά της πάνω του. Προκαλώντας του γρατσουνιές, μώλωπες και, το σημαντικότερο από όλα, «ψυχική οδύνη». Για το τελευταίο μάλιστα είναι που ο Φελίπε ζητάει 250.000 δολάρια αποζημίωση.

Η πλευρά της τραγουδίστριας ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα αλκοολικό χρυσοθήρα που δεν πρόκειται να πάρει σεντς. Μόνο που η Ρούμπιο έχει βεβαρυμένο παρελθόν καθώς μπλέχτηκε σε ένα παρόμοιο καβγά ένα μόλις πριν, όταν επιχείρησε να της κόψει κλήση αστυνομικός στην Φλόριντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ