Σε τεράστιο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η Αθήνα – Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα - iefimerida.gr

Σε τεράστιο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η Αθήνα – Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα

Σε τεράστιο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η Αθήνα – Κυκλοφοριακό χάος στην πρωτεύουσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απεργία σε μετρό και ηλεκτρικό προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και λεωφόρους της πρωτεύουσας. Από νωρίς το πρωί ακόμα και η πιο σύντομη διαδρομή στο κέντρο της πρωτεύουσας μετατρεπόταν σε μαρτύριο για τους οδηγούς.

Από τα νότια προάστια τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Ποσειδώνος κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα από το ύψος του αεροδρομίου του Ελληνικού έως και τη λεωφόρο Αμφιθέας. Ωστόσο για τους οδηγούς που θα ακολουθήσουν πορεία προ τη λεωφόρο Συγγρού θα ταλαιπωρηθούν ακόμα περισσότερο, αφού το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το κέντρο διασκέδασης «Διογένης» και τελειώνει μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι. Ίδια εικόνα και στη λεωφόρο Βουλιγμένης.

Τη σκυτάλη παίρνουν και οι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας καθώς όποιος οδηγός καταφέρει να περάσει από την Καλλιρόης στη συνέχεια θα πρέεπι να προσπεράσει τον Γολγοθά σε Σταδίου, πανεπιστημίου, Ακαδημίας και Βασιλίσσης Σοφίας. Ενώ εφιαλτικές είναι και οι εικόνες σε λεωφόρο Αλεξάνδρας, Κηφισίας και Μεσογείων.

Ουρές χιλιομέτρων σε Καρέα και στις εξόδους της Αττικής Οδού σε Μεταμόρφωση και Κατεχάκη.

Ούτε ο Πειραιάς όμως δεν γλίτωσε από τις συνέπειες τις σημερινής απεργίας με τη Γρηγορίου Λαμπράκη και την Ηρώων Πολυτεχνείου να θυμίζουν ένα τεράστιο υπαίθριο πάρκινγκ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ