Γιατί κατηγορούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι έχει τον...ανθρωποδιώκτη - iefimerida.gr

Γιατί κατηγορούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι έχει τον...ανθρωποδιώκτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, παρότι είναι μόνο τέσσερις μήνες βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έχει κατορθώσει να της αποδώσουν στη Βουλή τον τίτλο του ανθρωποδιώκτη : μόλις εμφανίζεται σε κάποια επιτροπή ή συνεδρίαση όλοι οι άλλοι φεύγουν!

Αυτό συνέβη και στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής όπου προσήλθε ο Γιάννης Στουρνάρας να απολογηθεί για τη λίστα Λαγκάρντ. Ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Προκόπης Παυλόπουλος, όπως αναφέρει ο μικροπολιτικός των Νέων, μόλις υπέβαλαν τις ερωτήσεις τους στον υπουργό Οικονομικών και πριν πάρει το λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαφανίστηκαν!

Κι αυτό γιατί δεν άντεχαν να ακούσουν πάλι το σόου της νεαρής βουλευτή που έθεσε επί δύο ώρες ερωτήσεις στον κ. Στουρνάρα, παρότι ο συγκεκριμένος υπουργός δεν έχει καμία ανάμειξη στο θέμα με τη λίστα Λαγκάρντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ