Μενεγάκη προς Ρέμο: «Τι θα γίνει; Πόσο ακόμα θα κρατιέμαι νέα για να τα πούμε από κοντά;» - iefimerida.gr

Μενεγάκη προς Ρέμο: «Τι θα γίνει; Πόσο ακόμα θα κρατιέμαι νέα για να τα πούμε από κοντά;»

MENEGAKI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημόσια έκκληση προς τον φίλο της Αντώνη Ρέμο έκανε η Ελένη Μενεγάκη προκειμένου να τον πείσει να έρθει στην εκπομπή της (όσο είναι ακόμη νέα). Και, φυσικά, να της πει και ένα τραγούδι.

«Τι θα γίνει ρε Αντώνη; Πόσο ακόμα θα προσπαθώ να κρατιέμαι νέα για να τα πούμε από κοντά; Έχουν περάσει και 20 χρόνια! Πόσο να με χτενίσουν και να με βάψουν για να στέκομαι; Κάνε μου τη χάρη κι έλα μια φορά να τα πούμε από κοντά! Αλλά να έρθεις πριν να είμαι τελείως ερείπιο. Τώρα που κρατιέμαι ακόμα. Δεν θες να τραγουδήσεις, δεν πειράζει, έχω εγώ 150 βίντεο κλιπ. Θα τραγουδήσω μόνη μου!». Αυτό δήλωσε στον αέρα η Ελένη Μενεγάκη.

Προσθέτοντας «Διακριτική, διακριτική, αλλά δεν θα είμαι πια. Δεν θέλω να πιέζω τους φίλους μου. Δεν μπορώ να τον πιέζω και τώρα σε πιέζω. Θέλουμε να σε δούμε στο σπίτι μας!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ