Κωνσταντοπούλου: Η λίστα Λαγκάρντ ίσως αγοράστηκε, τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν 100 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου: Η λίστα Λαγκάρντ ίσως αγοράστηκε, τα απόρρητα κονδύλια αυξήθηκαν 100 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία άφησε αιχμές για πιθανή αγορά της λίστας Λαγκάρντ αλλά και για τα μυστικά κονδύλια της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές ότι η φερόμενη λίστα Λαγκάρντ, την οποία δημοσιοποίησε ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό του Hot Doc, μπορεί να αγοράστηκε καθώς επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου ο προϋπολογισμός αυξήθηκε στον κωδικό των απόρρητων εξόδων κατά 100 εκ. ευρώ, τα οποία κανείς, όπως είπε, δεν ξέρει τι έχουν γίνει γιατί ήταν απόρρητα.

Ας σημειωθεί ότι τόσο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχουν καταθέσει ότι η λίστα Λαγκάρντ αγοράστηκε, αντίθετα υποστήριξαν ότι δόθηκε από την τότε υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας ως «δώρο» στην Ελλάδα προκειμένου να παταχθεί η φοροδιαφυγή.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η οποία κράτησε 1 ώρα και 50 λεπτά. Η δίκη Βαξεβάνη έχει διακοπεί για να δικαστούν τα αυτόφωρα και θα συνεχιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ