5 χρόνια εκδόσεις Χαραμάδα - iefimerida.gr

5 χρόνια εκδόσεις Χαραμάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα 5 χρόνια τους αποφάσισαν να γιορτάσουν οι εκδόσεις Χαραμάδα με μια εκδήλωση-πάρτι στο Cafe-Bar BARHELONA, αύριο Πέμπτη 26/5.

Όπως αναφέρουν: «Όταν εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο των εκδόσεων, το ημερολόγιο ήταν στο 2006. Σήμερα, 5 χρόνια μετά, συνεχίζουμε, παρ’ όλες τις δυσκολίες, να αγαπάμε την ποίηση και την πεζογραφία, να έχουμε αφήσει παρακαταθήκη ένα πανέμορφο μουσικό περιοδικό και να συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως έχουμε πολλά βιβλία να προσφέρουμε ακόμα στους αναγνώστες. Καθώς όμως το Μνημόνιο επεκτείνεται σφόδρα και δεν βλέπουμε να μένει τίποτα όρθιο, προλαβαίνουμε-δεν προλαβαίνουμε να γιορτάσουμε τα 5 χρόνια της Χαραμάδας με ένα παρτάκι στο κέντρο της πόλης. Έτσι αποφασίσαμε να διοργανώσουμε δύο βραδιές, μία στην Αθήνα και μία στην Πάτρα (από όπου ξεκίνησαν οι Εκδόσεις Χαραμάδα) στις οποίες είστε όλοι καλεσμένοι. Μαζί μας και τρία νέα βιβλία που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία".

Στο χώρο της εκδήλωσης θα συναντήσουμε αρκετούς από τους συγγραφείς των εκδόσεων, θα βρούμε πολλά από τα παλαιότερα βιβλία τους με έκπτωση 40% (τιμές που ξεκινούν από 3 ευρώ), τα τεύχη του Muzine στην τιμή των 5 ευρώ (ακόμα και το διπλό αποχαιρετιστήριο τεύχος μόνο 10 ευρώ), αλλά και όλα τα νέα βιβλία που ακόμη δεν έχουν διανεμηθεί σε βιβλιοπωλεία με έκπτωση πάνω από 10%. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να ακούσουμε μουσικές επιλογές από Muzine Sessions αλλά και κομμάτια που δεν πρόλαβαν να συμπεριληφθούν στο περιοδικό και βέβαια να κερδίσουμε δώρα-βιβλία.

Αύριο βράδυ λοιπόν, στο Cafe-Bar BARHELONA, (Εμμανουήλ Μπενάκη 42), μετά τις 8 μ.μ. και όσο πάει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ