Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί

Ταύρος

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Η απόδοση στη δουλειά σας θα είναι εξαιρετική αυτή την περίοδο, πράγμα που θα ευχαριστήσει πολύ τους ανωτέρους σας. Η καχυποψία που σας διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορεί να θίξει σε κάποιες περιπτώσεις και άτομα που δεν φταίνε. Ο τομέας τής καριέρας απορροφά τον περισσότερο από το χρόνο σας αυτό το διάστημα. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη περίοδο σωστά, προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες, στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα σας απασχολήσει έντονα η επαγγελματική σας σταδιοδρομία και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να καταξιωθείτε στο χώρο σας και να αναγνωριστεί η αξία σας. Θα σας απασχολήσουν, κάποιες παρελθοντολογικές υποθέσεις, που θα πρέπει να τις επιλύσετε άμεσα, για να μη σας ταλαιπωρήσουν ξανά. Περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σα πρόσωπα. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε.

Λέων

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν.

Παρθένος

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοική περίοδος για σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Ζυγός

Ακόμη και αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μην απογοητευτείτε. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στα οικονομικά τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Να είστε πολύ προσεκτικοί με την λήψη αποφάσεων γιατί υπάρχει πιθανότητα αν δεν εξετάσετε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες να έχετε μπερδέματα και ανατροπές στην πορεία. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα. Στη δουλειά προσπαθείστε να βάλλετε ένα πρόγραμμα και να τακτοποιήσετε άμεσα τις υποθέσεις που σας έχουν αναθέσει.

Τοξότης

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Θα προβληματιστείτε με ορισμένα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Ο ερωτικός τομέας είναι αλήθεια ότι δεν είναι στις προτεραιότητές σας αυτήν την περίοδο. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες με τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, για αυτό καλό θα είναι να ζητήσετε την βοήθεια των συνεργατών σας.

Αιγόκερως

Καλύτερα να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με το σύντροφο σας, εκφράζοντας του τις σκέψεις και τις αμφιβολίες που έχετε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Στον ερωτικό τομέα, παρεξηγήσεις και εντάσεις δεν θα λείψουν και μια διάθεση ανταγωνισμού και αδιαλλαξίας είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος

Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα γίνεται πιο εξωστρεφεις, αφήνοντας τους άλλους να σας πλησιάσουν περισσότερο. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα.

Ιχθείς

Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατήσει σε στασιμότητα. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε αρκετούς από εσάς στις φιλικές σχέσεις, συνεργασίες, στο γάμο ή σε ένα συνεταιρισμό. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ