«Τρώω τις αποταμιεύσεις. Αλλά τελειώνουν και αυτές», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου - iefimerida.gr

«Τρώω τις αποταμιεύσεις. Αλλά τελειώνουν και αυτές», δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταία προσθήκη στην λίστα των επωνύμων που κάνουν δηλώσεις σχετικά με την «κακή» οικονομική τους κατάσταση είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Κάτι που δεν το λες και αναμενόμενο.

«Την τελευταία περίοδο, με όλη αυτή την κατάσταση, κάνω πολλή υπομονή. Αποστασιοποιούμαι από τα υλικά αγαθά, από χρήματα, βρίσκω την ευτυχία σε άλλα πράγματα που κάποτε ίσως να έβαζα στην άκρη». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Glam η γνωστή παρουσιάστρια.

Προσθέτοντας πως «Δεν μπορώ πια να ξοδεύω τα ίδια με πριν. Δεν είμαι σε θέση να πηγαίνω στα μαγαζιά όπως παλιά, τώρα ούτε καν περνάω από τις βιτρίνες. Αρκούμαι σε αυτά που έχω. Αν και ποτέ δεν ήμουν σπάταλη και ευτυχώς, αφού τώρα τρώμε από αυτά που αποταμιεύαμε τόσα χρόνια. Σιγά σιγά όμως τελειώνουν και αυτά. Ξεπλήρωσα και ένα σπίτι που είχα πάρει στη Χαλκιδική και αυτή τη στιγμή δεν έχει μείνει τίποτα».

Μια δήλωση που έχει ήδη προκαλέσει πολλά σχόλια. Τα περισσότερα από αυτά ειρωνικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ