Η Καλομοίρα εγκαταλείπει το τραγούδι για να γίνει… μαθηματικός - iefimerida.gr

Η Καλομοίρα εγκαταλείπει το τραγούδι για να γίνει… μαθηματικός

Η Καλομοίρα εγκαταλείπει το τραγούδι για να γίνει… μαθηματικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την εγκυμοσύνη της και τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το τραγούδι και να ασχοληθεί με τα μαθηματικά μίλησε στην «Μεσημεριανή Μελέτη» η Καλομοίρα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στην καριέρα της στο τραγούδι είπε: «Έφυγα από την Ελλάδα γιατί δεν άντεξα κάποια πράγματα στην δουλειά. Δεν έχει να κάνει με τον κόσμο, πήρα απεριόριστη αγάπη. Δεν θα είχα κάνει τίποτα χωρίς τον κόσμο. Τώρα σπουδάζω μαθηματικά, είχα αφήσει το Πανεπιστήμιο για να έρθω στην Ελλάδα».

Και πρόσθεσε ότι ο άντρας της τής πρότεινε να δουλέψουν μαζί αλλά εκείνη αρνήθηκε, καθώς δεν θέλει να είναι μαζί 24 ώρες το 24ωρο.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι επειδή η εγκυμοσύνη ήρθε από τον πρώτο κιόλας μήνα που αποφάσισαν να αρχίσουν την προσπάθεια με το σύζυγό της Γιώργο, δεν πίστευε ότι ήταν έγκυος. Xρειάστηκε να κάνει τρία τεστ για να το δεχτεί είπε, και πρόσθεσε ότι τα παιδιά θα πάρουν τα ονόματα των παππούδων τους , Δημήτρη και Νίκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ