Αποβλήθηκε επειδή έκανε χειρονομία στους οπαδούς να σωπάσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποβλήθηκε επειδή έκανε χειρονομία στους οπαδούς να σωπάσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τότο Ταμούζ της Χάποελ Τελ Αβίβ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για το πρωτάθλημα του Ισραήλ επειδή έκανε χειρονομία στους οπαδούς των γηπεδούχων να σωπάσουν.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος είναι γεννημένος στη Νιγηρία αλλά αγωνίζεται στην εθνική ομάδα του Ισραήλ, έκανε το 2-1 στο 65' για την Χάποελ και αμέσως κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς της Μπεϊτάρ και τους έκανε με το δάκτυλο χειρονομία να σωπάσουν. Η Χάποελ Τελ Αβίβ κατήγγειλε μετά το τέλος του αγώνα πως οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα κατά του Ταμούζ, κάτι το οποίο αρνείται η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που επικράτησε με 3-2 της Χάποελ.

Δείτε στο πρώτο βίντεο, που περιέχει όλο το παιχνίδι, την αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή μετά το 1:09:00 να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη για τον πανηγυρισμό του τον Ταμούζ, ενώ στο δεύτερο βίντεο δείτε το γκολ του Ταμούζ και τον πανηγυρισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ