Καψούρης με την Μίλα Κούνις ο Ρόμπι Γουίλιαμς-Της έκλεισε ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείου - iefimerida.gr

Καψούρης με την Μίλα Κούνις ο Ρόμπι Γουίλιαμς-Της έκλεισε ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παντρεμένος και ευτυχισμένος δήλωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Προσθέτοντας πως, πάντως, θα έκανε μια εξαίρεση στην περίπτωση της Μίλα Κούνις.

«Είμαι παντρεμένος και σέβομαι και αγαπώ την γυναίκα μου πάρα πολύ. Έχοντας πει αυτό, θα ήθελα να κάνω μια έκκληση στην Μίλα να έρθει να με συναντήσει στο πλησιέστερο ξενοδοχείο. Δηλαδή το Travelodge στο Keele που είναι και φθηνό. Μόλις 30 λίρες για το απόγευμα. Μίλα, σε περιμένω εκεί». Αυτή ήταν η χιουμοριστική απάντηση του Ρόμπι Γουίλιαμς στην σχετική ερώτηση του παραγωγού του Capital Radio στο οποίο έδινε συνέντευξη.

Καψούρης με την Μίλα Κούνις ο Ρόμπι Γουίλιαμς-Της έκλεισε ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείου  | iefimerida.gr 0

Εκεί, πάντως, που ο Ρόμπι αρνήθηκε να πάρει θέση, είναι κατά πόσο του αρέσει η Ντον, η γυναίκα του πρώην φίλου του Γκάρι Μπάρλοου. «Δεν το κάνω ξανά αυτό το λάθος. Θυμάστε πόσο έμπλεξα την προηγούμενη φορά».

Καψούρης με την Μίλα Κούνις ο Ρόμπι Γουίλιαμς-Της έκλεισε ραντεβού σε δωμάτιο ξενοδοχείου  | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ