Με αδαμιαία περιβολή ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ η Ριάνα [εικόνα] - iefimerida.gr

Με αδαμιαία περιβολή ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ η Ριάνα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια «προνομιακή» ματιά στο τι συμβαίνει μέσα στο στούντιο που ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ έδωσε στους followers της η Ριάνα. Αν και κανείς δεν περίμενε ότι της είναι απαραίτητο να είναι ντυμένη μόνο με το t-shirt και το εσώρουχό της προκειμένου να είναι δημιουργική.

Ένα μαύρο T-shirt χωρίς παντελόνι ή σορτς από κάτω και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλά είναι το outfit που επέλεξε η 25χρονη τραγουδίστρια να φορέσει στο Νεοϋορκέζικο στούντιο όπου ολοκληρώνει την ηχογράφηση του νέου της άλμπουμ με τίτλο Unapologetic.

Με αδαμιαία περιβολή ηχογραφεί το νέο της άλμπουμ η Ριάνα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

Το νέο άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο, με την deluxe εκδοσή του να κοστίζει 192 ευρώ. Κάτι που «δικαιολογείται» από το γεγονός ότι περιλαμβάνει βιβλίο, t-shirt, αφίσες, pen drive 2 GB , View-Master 3D που δείχνει τις αλλαγές στο στυλ της όλα αυτά τα χρόνια και ένα δίσκο βινυλίου με remixes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στούντιο ριάνα Unapologetic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ