Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προωθήσετε τους στόχους σας και να εκτονώσετε την δημιουργικότητά σας. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις δύσκολες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Ορισμένοι θα αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα και θα βιώσετε συναισθηματικές συγκινήσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στις τοποθετήσεις σας προκειμένου να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με το ταίρι σας.

Ταύρος

Σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν, εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς. Στην προσωπική σας ζωή οι δεσμευμένοι του ζωδίου, λόγω της πίεσης που θα έχετε στη δουλειά σας, δεν θα μπορείτε εύκολα να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και με το παραμικρό θα τσακώνεστε με το σύντροφο σας. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά σας θέματα και θα υπάρξει σύγκρουση απόψεων με τα δικά σας πρόσωπα

Δίδυμοι

Θα βιώσετε αναστατώσεις και μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄ αυτό προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε γιατί θα πρέπει να τις τηρήσετε κιόλας. Θα πετύχετε να υλοποιήσετε ορισμένους από τους στόχους σας και θα πάρετε τα πάνω σας. Όσοι ασχολείστε με καλλιτεχνικά επαγγέλματα διανύετε μια εξαιρετική περίοδο καλλιτεχνικής έμπνευσης. Παράλληλα, θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα κινηθείτε πιο άνετα, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Καρκίνος

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Οι αδέσμευτοι θα αυξηθεί η σεξουαλική σας γοητεία και θα προσελκύσετε έντονα το ενδιαφέρον του περίγυρου σας. Περιορίστε τις σπατάλες και κινηθείτε συντηρητικά αυτό το διάστημα.

Λέων

Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι. Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Κινηθείτε με ψυχραιμία μέχρι να περάσουν τα δύσκολα και να είστε σίγουροι ότι θα ανακτήσετε τις χαμένες ισορροπίες σύντομα.

Παρθένος

Αποβάλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που γνωρίζετε μόνο λίγο χρονικό διάστημα και να εκμυστηρεύεστε τα σχέδια σας, γιατί πολλοί είναι αυτοί που από ζήλια και μόνο θέλουν να σας βλάψουν. Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο και θα έχετε την ευκαιρία να τα προωθήσετε.

Ζυγός

Θα κοπιάσετε πολύ μέχρι να επαναφέρετε τις ισορροπίες που επικρατούσαν στη ζωή σας. Κινηθείτε ρεαλιστικά, συντηρητικά, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες και μην φοβάστε τίποτα. Μυστικές συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές, σχέσεις είναι πολύ πιθανόν να σας κρατούν σε διαρκή εγρήγορση. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας και θα ξεσπάσουν εντάσεις μεταξύ σας. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να προωθήσετε σχέδια που είχατε δρομολόγησει εδώ και αρκετό καιρό και καθυστερούσαν. Η δουλειά και οι κόποι σας φαίνεται να αποφέρουν την επιβεβαίωση και την ανταμοιβή που ζητούσατε. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι αλλάξτε τρόπο συμπεριφοράς και διώξτε τις ανασφάλειες από το μυαλό σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, να θυμάστε πως η δυνατότητα να φανερώσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, είναι μια ένδειξη ωριμότητας και θάρρους.

Τοξότης

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Παράλληλα προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με περιουσιακά, κληρονομικά ή ζητήματα που αφορούν συναλλαγές με τρίτους για να μπορέσετε να απαλλαγείτε από το άγχος και την πίεση που σας δημιουργούν. Στα προσωπικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό αποβάλετε την ζήλια και την κτητικότητα που έχετε και να σταματήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας με το ζόρι στον σύντροφο σας, γιατί δύσκολα θα αποφύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν για την πορεία της καριέρα σας όπου έχετε ρίξει το βάρος το τελευταίο καιρό καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη τους. Μη διστάσετε να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, θα ωφεληθείτε. Να ξέρετε ότι πάντα θα πρέπει να ελπίζετε γιατί στο τέλος τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς ακριβώς τα θέλατε. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί. Τα αισθηματικά στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν σε ισορροπία με δεδομένο ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη στην δουλειά.

Υδροχόος

γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις. Ο έρωτας είναι πάντα σημείο αναφοράς στη ζωή σας. Ορισμένοι από εσάς θα πάρετε προαγωγή αυτή την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

Ιχθείς

Ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε παλιές φιλίες που δεν αξίζουν μια νέα ευκαιρία. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο που θα σας ενθουσιάσει. Ο ερωτικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον με τους αδέσμευτους να έχετε την τάση να βρείτε ερωτικό σύντροφο. Οι όποιες προτάσεις προκύψουν αυτό το διάστημα θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά, γιατί ότι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήσετε να τηρήσετε ουδέτερη στάση απέναντι στον σύντροφο σας, αν ο ψυχικός σας κόσμος είναι ιδιαίτερα φορτωμένος αυτές τις ημέρες.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ