To ευχαριστώ της Λίζας Δουκακάρου στο Facebook για όσους της συμπαραστάθηκαν - iefimerida.gr

To ευχαριστώ της Λίζας Δουκακάρου στο Facebook για όσους της συμπαραστάθηκαν

To ευχαριστώ της Λίζας Δουκακάρου σε όσους της συμπαραστάθηκαν στο Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πριν μερικές ημέρες έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Στέλιος Εμβαλωμένος, θέλησε να πει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega Λίζα Δουκακάρου.

Η δημοσιογράφος πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και στο Twitter της μια κάρτα, μέσω της οποίας εκφράζει την ευγνωμοσύνης της σε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό της τις δύσκολες εκείνες ώρες και τη στήριξαν στέλνοντάς της χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη ζεστασιά, των μηνυμάτων και το ενδιαφέρον σας.Με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή...Ελπίζω να καταφέρω να επιστρέψω, έστω και στο ελάχιστο, την ανθρωπιά και τη συμπαράστασή σας».

To ευχαριστώ της Λίζας Δουκακάρου στο Facebook για όσους της συμπαραστάθηκαν  | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ