Λαφαζάνης: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι όργανο ξένων συμφερόντων - Ντόρα: Λες ότι θέλεις - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι όργανο ξένων συμφερόντων - Ντόρα: Λες ότι θέλεις

Λαφαζάνης: Το ΤΑΙΠΕΔ είναι όργανο ξένων συμφερόντων - Ντόρα: Απόδειξέ το αλλιώς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Παναγιώτη Λαφαζάνη προκάλεσε η φράση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΤΑΙΠΕΔ είναι όργανο ξένων συμφερόντων.

Η κυρία Μπακογιάννη μετά από αρκετό καιρό πολιτικής σιωπής σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε στον κ. Λαφαζάνη «αν ξέρετε ότι είναι όργανα ξένων συμφερόντων να το αποδείξετε αλλιώς να σιωπήσετε. Επιτέλους έχουμε ξεχάσει την ελληνική γλώσσα εδώ μέσα και λέμε ό,τι θέλουμε».

Ο κ.Λαφαζάνης απάντησε: «Φωνάζετε για να σας φοβηθούμε; Δεν σας φοβόμαστε κυρία Μπακογιάννη. Πρώτη φορά ακούτε τη φράση όργανο ξένων συμφερόντων;»

Οργισμένη η κυρία Μπακογιάννη του ανταπάντησε : «Εσείς είστε το όργανο των ξένων συνμφερόντων που θέλετε να γυρίσει η χώρα στη δραχμή».

Την δυναμική στάση της Μπακογιάννη ακολούθησαν πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας στον κ.Λαφαζάνη «έλεος». Απτόητος ο κ.Λαφαζάνης τους απάντησε: «το έλεος να το πείτε αλλού. Εγώ ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα. Το σχέδιό σας για αποκρατικοποιήσεις αποτελεί παράδοση εθνικής κυριαρχίας».

Τα πνεύματα ηρέμησαν προσωρινά και όταν πήρε το λόγο ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουνράρας ο οποίος άσκησε κριτική στον κ. Λαφαζάνη λέγοντας πως όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιποιούν τιμή για το Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ