Μεθυσμένος γείτονας προσπάθησε να εισβάλει στη βίλα του Τομ Κρουζ - iefimerida.gr

Μεθυσμένος γείτονας προσπάθησε να εισβάλει στη βίλα του Τομ Κρουζ

Μεθυσμένος γείτονας προσπάθησε να εισβάλει στη βίλα του Τομ Κρουζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον θα κάνει καιρό να ξαναβάλει αλκοόλ στο στόμα του ένας γείτονας του Τομ Κρουζ, ο οποίος πάνω στο μεθύσι του μπέρδεψε τα σπίτια, με αποτέλεσμα να καταλήξει τραυματισμένος και με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 41χρονος Τζέισον Σάλιβαν, ο οποίος μένει δίπλα στον ηθοποιό, βγήκε, ήπιε λίγο παραπάνω και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι του. Μόνο που αντί για εκεί, βρέθηκε να προσπαθεί να ανοίξει την πύλη της βίλας του Τομ Κρουζ και όταν δεν τα κατάφερε, είχε τη φαεινή ιδέα να σκαρφαλώσει το φράχτη.

Ο Κρουζ έλειπε εκείνη την ώρα, αλλά οι φρουροί που φυλάνε το σπίτι δεν χαρίστηκαν στο Σάλιβαν, και άνοιξαν πυρ εναντίον του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι, ενώ κάλεσαν και την αστυνομία. Έτσι, ο άτυχος μεθύστακας βρήκε τελικά το δρόμο για το κρεβάτι, μόνο που αυτό βρισκόταν στη φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ