Το στήθος της Αλβανής σουπερσταρ που αποθεώθηκε στην Πρίστινα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το στήθος της Αλβανής σουπερσταρ που αποθεώθηκε στην Πρίστινα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τιμές εθνικού ήρωα υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Πρίστινα την συμπατριώτισσα τους, Ρίτα Όρα, που επέστρεψε για πρώτη φορά στην χώρα των γονιών της για να γυρίσει το νέο της βιντεοκλίπ με τίτλο Shina Ya Light. Ακόμη και αν το μικροσκοπικό τοπ που φόρεσε παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα.

Μπορεί οι γονείς της Ρίτα Όρα να μετακόμισαν στον Λονδίνο πριν εκείνη να είναι αρκετά μεγάλη για να περπατήσει, αλλά η 21χρονη ραγδαία ανερχόμενη ποπ ντίβα διατηρεί έντονη μέσα της την εθνική της ταυτότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την Αμερικάνική της περιοδεία, βρέθηκε στην Πρίστινα την οποία και επέλεξε ως location για τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ.

Το στήθος της Αλβανής σουπερσταρ που αποθεώθηκε στην Πρίστινα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Αν και το oufit που διάλεξε να φορέσει (σορτσάκι, ψηλοτάκουνες μπότες και μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που οριακά χωράει το στήθος της) δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγε κάποιος ότι ταιριάζει στα συντηρητικά ήθη της πρωτεύουσας του Κοσόβου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ