Τί τραυματικό συνέβη στον Χιου Τζάκμαν όταν ήταν μόλις 8 ετών - iefimerida.gr

Τί τραυματικό συνέβη στον Χιου Τζάκμαν όταν ήταν μόλις 8 ετών

Τί τραυματικό συνέβη στον Χιου Τζάκμαν όταν ήταν μόλις 8 ετών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αυστραλιανό γυναικείο περιοδικό έδωσε συνέντευξη ο Χιου Τζάκμαν, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αιτία που πέρασε δυστυχισμένα παιδικά χρόνια και το γεγονός που τον σημάδεψε σε ηλικία μόλις 8 ετών.

Όπως είπε ο ηθοποιός, όταν ήταν 8 ετών η μητέρα του εγκατέλειψε τον ίδιο και τα τέσσερα αδέρφια του, για να επιστρέψει στη Βρετανία, από όπου κατάγεται. Εξαιτίας αυτού του περιστατικού, πέρασε δυστυχισμένα παιδικά χρόνια, καθώς ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απουσία της. Μάλιστα ανέφερε ότι μέχρι τα 13 του χρόνια είχε την ελπίδα ότι θα ανοίξει η πόρτα και θα επιστρέψει στο σπίτι.

Με τα χρόνια ωστόσο, ο θυμός του καταλάγιασε και έφτασε σήμερα να την δικαιολογεί, καθώς μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του έπασχε από κατάθλιψη και αυτός ήταν ο λόγος που τους εγκατέλειψε, μιας και στην Αυστραλία ήταν αδύνατον να την αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ