Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε αβάσιμα δημοσιεύματα για κακοποιήσεις στην ΓΑΔΑ - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε αβάσιμα δημοσιεύματα για κακοποιήσεις στην ΓΑΔΑ

Μιχελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε αβάσιμα δημοσιεύματα για κακοποιήσεις στην ΓΑΔΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με τις φήμες για βασανισμούς κρατουμένων στην ΓΑΔΑ.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό ο Γιάννης Μιχελάκης είπε χαρακτηριστικά πως: «είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις πολιτικές της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού Νίκου Δένδια για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Είναι, επίσης, προφανές ότι οργίζεται με την απόφαση να αφαιρεθούν οι κουκούλες από εκείνους που βάλθηκαν να καταστρέφουν και να διασύρουν την εικόνα της χώρας χωρίς ποτέ να καταγγέλλονται από το ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι, όμως, αδιανόητο να ενισχύει με αβάσιμους και αβασάνιστους ισχυρισμούς δημοσιεύματα και καταγγελίες σε βάρος της χώρας και της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι αδιανόητο να κτυπά πισώπλατα τη χώρα.

Άλλωστε είναι απόφαση και εντολή του υπουργείου να διερευνώνται τα πάντα και να εφαρμόζεται ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ