Αυτή είναι η ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε πάρτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε πάρτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παρελθόν της ως Playmate και συζύγου του Χιού Χέφνερ θυμήθηκε η 27χρονη Κέντρα Γουίλκινσον που εμφανίστηκε στο Halloween πάρτι στην έπαυλη του Playboy (όπου ζούσε επί χρόνια) ντυμένη διαιτητής. Μόνο που το πάνω μέρος της στολής ήταν απλά μπογιά.

«Είμαι πάλι πίσω σκύλες. Γουστάρω τρελά Halloween». Αυτό τουίταρε η φανερά ενθουσιασμένη Κέντρα καθώς είχε αφεθεί στα χέρια της ομάδας που της έβαζε το bodypaint. Κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς τα τελευταία χρόνια η Γουίλκινσον έχει καταφέρει να αλλάξει εντελώς προφίλ με τις γυμνές φωτογραφήσεις και τα sex tape της νεότητάς της να έχουν δώσει θέση σε μια σχεδόν κανονική καριέρα ως ριάλιτι σταρ.

Αυτή είναι η ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε πάρτι [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ενώ πλέον δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ευτυχισμένη σύζυγος και επιμελής μητέρα.

Αυτή είναι η ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε πάρτι [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Την συγκεκριμένη όμως βραδιά φαίνεται πως αποφάσισε να θυμηθεί τα καμώματα του παρελθόντος της, να αφήσει τον σύζυγο σπίτι και να θυμίσει σε όλους τους επώνυμους που πήραν μέρος στο πάρτι τον βασικό λόγο που έχει εξαρχής γνωστή. Δηλαδή το σώμα της και την διάθεσή της να το επιδείξει.

Αυτή είναι η ριάλιτι σταρ που εμφανίστηκε γυμνόστηθη σε πάρτι [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ