Βενιζέλος κατά Μίμη Ανδρουλάκη: «Θέλει να φύγει για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Βενιζέλος κατά Μίμη Ανδρουλάκη: «Θέλει να φύγει για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Βενιζέλος κατά Μίμη Ανδρουλάκη: «Θέλει να φύγει για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεση του Μίμη Ανδρουλάκη να εγκαταλείψει το ΠΑΣΟΚ και να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ διαβλέπουν στενοί συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου πίσω από τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αφορμή για τις εκτιμήσεις αυτές αποτελεί η συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής και σύμβουλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εβδομαδιαία εφημερίδα Real News, όπου ο κ. Ανδρουλάκης μεταξύ άλλων ουσιαστικά εμφάνισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως το διάδοχο πολιτικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρουλάκης είπε μεταξύ άλλων: «Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να αυτομετασχηματιστεί σε έναν πόλο αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης με διακριτή πολιτική συμμαχιών - κι αυτό βέβαια δεν σημαίνει να γίνει ένα κακώς εννοούμενο κακέκτυπο του ΠΑΣΟΚ μιας άλλης εποχής». Και συμπλήρωσε:«Πολλά παραμένουν ακόμα ανοιχτά στην τελική τοπογραφία της Αριστεράς».

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης, κάλεσε τον κ. Βενιζέλο να μην δίνει μάχη οπισθοφυλακής, ενώ προανήγγειλε «μια νέα σύνθεση της Αριστεράς μέσα από τη σημερινή μεγάλη κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ