Spiegel: Νέα αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους και 150 μεταρρυθμίσεις ζητά η Τρόικα - iefimerida.gr

Spiegel: Νέα αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους και 150 μεταρρυθμίσεις ζητά η Τρόικα

Spiegel: Νέα αναδιάρθωση του ελληνικού χρέους και 150 μεταρρυθμίσεις ζητά η Τρόι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, αλλά και αίτημα για 150 νέες μεταρρυθμίσεις από την Ελλάδα, προβλέπει μεταξύ άλλων η ενδιάμεση έκθεση της Τρόικα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel».

Όπως υποστηρίζει το περιοδικό, το οποίο κυκλοφορεί τη Δευτέρα, η έκθεση η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Euro Working Group, ανέφερε ότι «η Αθήνα ξεκίνησε μόνο το 60% των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, για 20% επί του παρόντος διαβουλεύεται, ενώ 20% εκκρεμούν».

Επιπλέον, στο έγγραφο απαριθμούνται 150 νέες μεταρρυθμιστικές προτάσεις, τις οποίες πρέπει να εφαρμόσει η Αθήνα, μεταξύ των οποίων η χαλάρωση των μέτρων προστασίας από απόλυση, η υποχώρηση του κατώτατου μισθού και η κατάργηση ορισμένων επαγγελματικών προνομίων.

Σύμφωνα με το Spiegel, στην έκθεση η Τρόικα επαναφέρει προτάσεις για τη δημιουργία δεσμευμένο λογαριασμού προκειμένου να εξαναγκαστεί η Αθήνα σε μεταρρυθμίσιες καθώς και νόμο ο οποίος θα προβλέπει αυστηρότερο έλεγχο της δημοσιονομικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ