Στάινμπρουκ: Το μόνο που κάνει η Τρόικα είναι να ρίχνει τους Έλληνες στο Αιγαίο - iefimerida.gr

Στάινμπρουκ: Το μόνο που κάνει η Τρόικα είναι να ρίχνει τους Έλληνες στο Αιγαίο

Στάινμπρουκ: Το μόνο που κάνει η Τρόικα είναι να ρίχνει τους Έλληνες στο Αιγαίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της Τρόικα εξαπέλυσε ο υποψήφιος για την γερμανική καγκελαρία, Πέερ Στάινμπρουκ λέγοντας πως αφήνει πίσω της καμμένη γη και πως οι περικοπές που επιβάλλει, γονατίζουν τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όπως δήλωσε ο Στάινμπρουκ σε εκδήλωση του ιδρύματος Friedrich Ebert Stiftung στο Βερολίνο ο υποψήφιος καγκελάριος των Σοσιαλδημοκρατών συμπλήρωσε επίσης πως η Τρόικα θα έπρεπε να επικεντρωθεί στις προσπάθειες για ανάπτυξή, έναν τομέα στον οποίον, όπως είπε, δεν κάνει τίποτα.

«Δεν ζητάω να εγκατασταθούν στην Ελλάδα μεγάλα χημικά εργοστάσια από τη Γερμανία» είπε. «Αλλά εκείνο που θα μπορούσε να γίνει άμεσα είναι ένας έξυπνος εκσυγχρονισμός του τουρισμού, η αξιοποίηση των μαρίνων, καθώς και η επέκταση των εναλλακτικών μορφών ενέργειας. Και μόνο με αυτά, η ελληνική οικονομία θα μπορούσε να αναρρώσει βαθμιαία στα 7-8 χρόνια που θα βρίσκεται υπό την προστατευτική ομπρέλα των πακέτων βοήθειας» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ