Οι «Αγανακτισμένοι» Έλληνες κατέκλυσαν τις πλατείες της χώρας - iefimerida.gr

Οι «Αγανακτισμένοι» Έλληνες κατέκλυσαν τις πλατείες της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την οικονομική κρίση διοργανώθηκαν χθες μέσω facebook, στα πρότυπα των κινητοποιήσεων στη Μαδρίτη, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Περίπου 40.000 υπολογίζεται ότι κατέκλυσαν μετά τις έξι το απόγευμα την πλατεία Συντάγματος. Οι διαδηλωτές με τα συνθήματά τους καταδίκαζαν το πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο. Μάλιστα εκατοντάδες πολίτες παρέμειναν στο Σύνταγμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση σε κλίμα ενότητας. Οι πολίτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Ανάλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, έξω από τον Λευκό Πύργο, με τη συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων, ενώ σε κάθε μεγάλη ελληνική πόλη διοργανώθηκαν επίσης συγκεντρώσεις. Στην Πάτρα, στο Ηράκλειο, στον Βόλο, στα Ιωάννινα, στη Λάρισα και στα Χανιά, αλλά και σε κάθε μεγάλη ελληνική πόλη με τη συμμετοχή αρκετού κόσμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ