«Αξέχαστη ήταν η πρώτη μου νύχτα με τον Μπερλουσκόνι», λέει χήρα Βούλγαρου αρχι-μαφιόζου - iefimerida.gr

«Αξέχαστη ήταν η πρώτη μου νύχτα με τον Μπερλουσκόνι», λέει χήρα Βούλγαρου αρχι-μαφιόζου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις φήμες ότι διατηρεί επί χρόνια σχέση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά η Νταρίνα Πάβλοβα, χήρα Βούλγαρου αρχιμαφιόζου, σε συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό Oggi.

«Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω την πρώτη νύχτα που περάσαμε μαζί. Ήταν εκπληκτικός, απίθανος». Αυτό δήλωσε για τον -εδώ και χρόνια εραστή της- Σίλβιο η Πάβλοβα.

Γνωστή κοσμική και part time ηθοποιός, η Νταρίνα έφυγε από την Βουλγαρία για την Ουάσινγκτον μετά την δολοφονία του συζύγου της τον Μάρτιο του 2003.

Εκεί ήταν που, όπως δήλωσε, γνώρισε για πρώτη φορά τον Σίλβιο και ξεκίνησε ο δεσμός τους. Ενώ στην συνέχεια η Πάβλοβα μετακόμισε στην Ρώμη όπου και μένει μόνιμα.

Σύμφωνα με όσα είπε στο περιοδικό, η σχέση τους δεν είχε καμία σχέση με τις υπόλοιπες που διατηρούσε ταυτόχρονα ο Σίλβιο καθώς βασιζόταν και βασίζεται στην αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ