Τι είπε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης για τους παπάδες που τον ψηφίζουν; - iefimerida.gr

Τι είπε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης για τους παπάδες που τον ψηφίζουν;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο παλιό, αλλά παραμένει επίκαιρο. Σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ πριν τις εκλογές ο Φώτης Κουβέλης κατεβάζει πρόταση να ζητήσουν μείωση του μισθού των ιερέων. Στο άκουσμα αυτής της πρωτοβουλίας ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης εξερράγη.

«Αν περάσει αυτό τι θα κάνω εγώ με τους παπάδες που με ψηφίζουν στο Ηράκλειο;» είπε αφήνοντας εμβρόντητους τους συντρόφους του.

Εκείνη την εποχή ο κ. Μιχελογιαννάκης είχε μόλις διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ και είχε ενταχθεί στις εκλογικές λίστες της ΔΗΜΑΡ. Στις εκλογές εξελέγη βουλευτής Ηρακλείου της ΔΗΜΑΡ με μεγάλη πλειοψηφία- πιθανόν με τη βοήθεια των «παπάδων» όπως λέει ο ίδιος.

Σήμερα ο κ. Μιχελογιαννάκης βρίσκεται εκτός ΔΗΜΑΡ αφού πιστεύει ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν τήρησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για καταγγελία του Μνημονίου. Ας τον φωτίσει το Αγιο Πνεύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ