H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες] - iefimerida.gr

H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα επτά χρόνια κυκλοφορίας γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού γιόρτασε η Ζέτα Μακρυπούλια, φωτογραφιζόμενη ως Μέριλιν Μονρόε. Εκεί που μίλησε για την συνάντησή της με τον Γιάννη Λάτσιο, τον γάμο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το Dancing with the stars.

«Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, γιατί ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Καταρχήν, θέλω να σας πω πως όταν έγινε η πρώτη αναβολή του σόου τον Μάρτιο, εγώ δεν είχα καν δεχτεί κάποια οικονομική πρόταση από τον ΑΝΤ1. Έγραφαν ήδη για τις υπερβολικές απαιτήσεις μου, ενώ δεν γνώριζαν πως την ημέρα που λήφθηκε η απόφαση της αναβολής, ήταν η ημέρα που θα δεχόμουν από το κανάλι την οικονομική πρόταση για την αμοιβή μου. Όταν έφτασα στο ραντεβού, ο Γιάννης Λάτσιος μου ανακοίνωσε ότι το σόου αναβλήθηκε τελικά, λόγω περικοπών στο μπάτζετ.

Σε ότι αφορά τη φετινή σεζόν, πρέπει όλοι να καταλάβουν πως για να στηθεί μια τέτοια υπερπαραγωγή, απαιτούνται πολλές προσπάθειες αλλά και θυσίες. Φυσικά και το μπάτζετ έχει μειωθεί δραματικά, σε τέτοιο σημείο που είναι δύσκολο να υπολογιστεί και το ποσοστό της μείωσης. Όπως, λοιπόν, το κανάλι κάνει αυτήν τη στιγμή τις διαδικασίες του και τις συζητήσεις του, έτσι κι εγώ πρέπει να έχω το χρόνο μου για να κάνω τις δικές μου. Έχει γίνει ήδη μια συνάντηση και προβλέπεται να γίνει και δεύτερη».

H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε στο Hello η Ζέτα Μακρυπούλια σχετικά με το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την παρουσίαση του Dancing with the stars.

H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Προσθέτοντας πως «Κατανοώ πάρα πολύ καλά το άγχος και την αδημονία κάποιων σχετικά με το αν έχω υπογράψει, αλλά τους ρυθμούς των συζητήσεων και των συμφωνιών δεν τους επιλέγω εγώ, αλλά ούτε και το χρόνο μου καταναλώνω σε γεύματα με στελέχη του ΑΝΤ1, όπως αρέσκονται να γράφουν οι τηλεκριτικοί».

H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όσον αφορά το γιατί δεν προχωράει την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο επόμενο λογικό βήμα, το γάμο, δήλωνει: «Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος από μόνη της. Και η δική μου ζωή δεν ήταν έτσι πριν από δυόμισι χρόνια. Επομένως, το επόμενο βήμα στη ζωή μου έχει ήδη γίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα διαφοροποιούσε τη ζωή μας ένας γάμος».

H Μακρυπούλια φωτογραφίζεται ως Μέριλιν Μονρόε [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ