Α. Τσίπρας: "Δεν θα νομιμοποιήσουμε το έγκλημα κατά του λαού" - iefimerida.gr

Α. Τσίπρας: "Δεν θα νομιμοποιήσουμε το έγκλημα κατά του λαού"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Δεν ήρθα να συζητήσω με τον Γιώργο Παπανδρέου τη λεηλασία της κοινωνίας, αλλά ήρθα να πω ότι δεν πρέπει και δεν νομιμοποιείται να προχωρήσει σε αυτό έγκλημα κατά του λαού", δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν οδηγήσει χώρα σε πρωτοφανή καταστροφή και σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία και ψάχνει συνενόχους και όχι συναίνεση και υπογράμμισε ότι το καλύτερο που έχει να κάνει για τη χώρα είναι να φύγει.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμη ότι ο λαός χρειάζεται να ζει με αξιοπρέπεια και κάλεσε τη νεολαία να ακολουθήσει το παράδειγμα της νεολαίας της Ισπανίας, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε ότι αν θέλουν να πουλήσουν και την Ακρόπολη, αρμόδιοι να απαντήσουν οι Έλληνες και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ