Στο σημείο μηδέν οι έρευνες για τον μκρό Μπεν στην Κω - iefimerida.gr

Στο σημείο μηδέν οι έρευνες για τον μκρό Μπεν στην Κω

Στο σημείο μηδέν οι έρευνες για τον μκρό Μπεν στην Κω
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί την Τρίτη να πάγωσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν στην Κω όταν βρήκαν κομμάτια από παιχνίδια και λίγο αργότερα κάποια οστά, ωστόσο, όπως αποδεικνύεται οι έρευνες βρίσκονται πάλι στο σημείο μηδέν αφού τίποτα από τα δύο δεν ανήκει ούτε έχει καμία σχέση με τον μικρό Βρετανό.

Τα οστά που βρέθηκαν δεν είναι ανθρώπινα αλλά ζώων και τα παιχνίδια δεν ανήκουν στον Μπεν Νίνταμ.

Μέχρι στιγμής δηλαδή, οι αρχές δεν έχουν βρει κάποιο αντικείμενο ή κάποιο στοιχείο, που να ενισχύει το σενάριο να θάφτηκε από μπάζα το μικρό αγόρι, κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή, που γίνονταν εκείνο το διάστημα στο σημείο που εξαφανίστηκε.

Αυτές οι νέες έρευνες στην περιοχή, 21 χρόνια μετά την εξαφάνιση του αγοριού, γίνονται σε μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων από τη Βρετανική Αστυνομία με τη συμμετοχή και των ελληνικών αρχών, από τις 18 του μήνα και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 26.

Οι έρευνες και το σκάψιμο γίνονται σε βάθος 20-25 πόντων. Βοηθούν σκύλοι, ανισχνευτές μετάλλων αλλά και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας...

Το σημείο των ερυνών επισκέφθηκε την Τρίτη και η μητέρα του μικρού Μπεν, προκειμένου να ευχαριστήσει η ίδια προσωπικά, τους ανθρώπους που συμμετέχουν στις έρευνες για το παιδί της.

«Ράγισε η καρδιά μου όταν βρέθηκα ξανά εκεί. Ήταν πολύ σκληρό αλλά έπρεπε να το κάνω για χάρη της Αστυνομίας. Ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα όσα κάνουν... Ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες εθελοντές που αφιέρωσαν το χρόνο τους για τις έρευνες. Πολλοί από εκείνους δεν μιλούν αγγλικά αλλά έβαλαν το χέρι στην καρδιά τους και μου έγνεψαν, όταν τους ευχαρίστησα. Έκλαιγα όλη την ώρα...» είπε μετά την επίσκεψή της, η μητέρα του Μπεν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ