Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λάτσιο ο Κουίνσι - iefimerida.gr

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τη Λάτσιο ο Κουίνσι

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κουίνσι ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τετάρτης και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με τη Λάτσιο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 10ου ομίλου του Europa League.

Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός, όπως και ο Χάρης Μαυρίας, τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όμως δύσκολα θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα, καθώς έχουν χάσει προπονήσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Βύντρα και Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Μπουμσόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία, οι οποίοι έμειναν εκτός της 20μελούς αποστολής, όπως και οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Καρνέζης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Χουχούμης, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Φουρλάνος, Σισοκό, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης, Πετρόπουλος, Κουίνσι.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ