ΔΗΜΑΡ: Αν η τελική συμφωνία για τα εργασιακά μας ικανοποιεί, μένουμε στην κυβέρνηση - iefimerida.gr

ΔΗΜΑΡ: Αν η τελική συμφωνία για τα εργασιακά μας ικανοποιεί, μένουμε στην κυβέρνηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε στάση αναμονής βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και τις οπισθοχωρήσεις που φέρεται να έχει κάνει στα εργασιακά. Παράγοντες της Αγίου Κωνσταντίνου έλεγαν στο iefimerida.gr ότι «αν οι τελικές προτάσεις από την Τρόικα μας ικανοποιούν, εμείς μένουμε στην κυβέρνηση».

Σε συνεχείς συσκέψεις από το πρωί βρίσκεται ο Φώτης Κουβέλης με το επιτελείο του και παρακολουθεί τις διαπραγματεύσεις που γίνονται από τον Πρωθυπουργό, τον Γιάννη Στουρνάρα και την Τρόικα για τα εργασιακά.

Μιλώντας στο iefimerida.gr κορυφαίος συνεργάτης του κ. Κουβέλη δήλωσε :

«Αν υπάρξει συμβιβασμός με την Τρόικα για τα εργασιακά, στην κατεύθυνση που θέλουμε, εμάς μας καλύπτει» και επανέλαβε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν έχει πρόθεση ούτε βούληση να αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό. «Δεν παίζουμε με το μέλλον της χώρας» τόνισε.

Η ίδια πηγή διευκρίνιζε, ωστόσο, ότι η έσχατη λύση για την ΔΗΜΑΡ, αν η τελική συμφωνία για τα εργασιακά δεν την ικανοποιεί είναι να καταψηφίσει το αντίστοιχο νομοσχέδιο στη Βουλή. Στην ερώτηση γιατί η κυβέρνηση αναγκάστηκε να φέρει τα εργασιακά σε ξεχωριστό νομοσχέδιο η ίδια πηγή δήλωσε : «Πιθανόν για να μας διευκολύνει. Ο φόβος φυλάει τα έρμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ