Στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου – Καταθέτει για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου – Καταθέτει για τη λίστα Λαγκάρντ

Στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου – Καταθέτει για τη λίστα Λαγκάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής θα καταθέσει σήμερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.Ο κ.Παπακωνσταντίνου ήταν προγραμματισμένο να προσέλθει για κατάθεση στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να γίνει νωρίτερα η ακρόασή του πρώην υπουργού.

Αφορμή στάθηκε η επιστολή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, στην οποία αναφέρει πως «η λίστα Λαγκάρντ έφτασε στην Ελλάδα με αριθμό πρωτοκόλλου και επίσημο διαβιβαστικό από τη Γαλλία αλλά ο τότε υπουργός δεν την πρωτοκόλλησε σε κανένα αρχείο».

Στην Επιτροπή έχουν ήδη καταθέσει οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ από το 2009, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ