Γίνεται Μόδα: Και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα απέκτησε «χορηγό» οίκο ανοχής [εικόνα] - iefimerida.gr

Γίνεται Μόδα: Και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα απέκτησε «χορηγό» οίκο ανοχής [εικόνα]

Γινεται Μόδα: Και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα απέκτησε χορηγό οίκο ανοχής [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται τελικά πως η διαφήμιση οίκων ανοχής μέσω χορηγιών σε ποδοσφαιρικές ομάδες ή ανάρτηση διαφημήσεων σε γήπεδα γίνεται... μόδα, αφού λίγο καιρά μετά τον Βουκεφάλα Λάρισας που απέκτησε χορηγό τον «Οίκο Εποχής Σούλα», άλλη μια ομάδα, στο γήπεδο και στο σάιτ της οποίας διαφημίζεται άλλος οίκος ανοχής.

Ο λόγος για τον Ολυμπιακό Χαλκίδας που έχει ως χορηγό το «Erotica Sex House». Οπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της ομάδας «το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Χαλκίδας ευχαριστεί το χορηγό ''Erotica Sex House'' για τη συμπαράστασή του στα αθλητικά δρώμενα της φετινής αθλητικής χρονιάς, καθώς σε δύσκολους καιρούς κάθε βοήθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική και πολύτιμη».

Γίνεται Μόδα: Και άλλη ποδοσφαιρική ομάδα απέκτησε «χορηγό» οίκο ανοχής [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας σε συνέντευξή του υποστηρίζει ότι ο οίκος ανοχής δεν θα είναι χορηγός της ομάδας. «Μας βοήθησαν με μια διαφήμιση που έβαλαν στο γήπεδο πριν από τρεις εβδομάδες και με ένα banner που έβαλαν στο σάιτ μας, αλλά δεν είναι χορηγός μας». «Κάτι τέτοιο άλλωστε απαγορεύεται από τους κανονισμούς», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ