Σκουρλέτης: Να ενημερώσει κάποιος τον κ. Στουρνάρα πως η κοινωνία πεινάει ήδη - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Να ενημερώσει κάποιος τον κ. Στουρνάρα πως η κοινωνία πεινάει ήδη

Σκουρλέτης: Να ενημερώσει κάποιος τον κ.Στουρνάρα πως ήδη η κοινωνία πεινάει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς της κυβέρνησης, αλλά και στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης υποστηρίζοντας πως οι κύριοι Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης συναντώνται για να περιοριστούν οι κυβερνητικοί κλυδωνισμοί και να κατευναστεί η λαϊκή αντίδραση.

«Δήθεν συζητάνε μέτρα που οι δύο από αυτούς έχουν ψηφίσει στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ ο τρίτος έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις τους. Η απομονωμένη κυβέρνηση αποσυντίθεται και το μόνο που φαίνεται να εξασφαλίζει είναι την εύνοια των δανειστών και της κυρίας Μέρκελ», τονίζει ο κ.Σκουρλέτης.

Παράλληλα επιτέθηκε και στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις χτεσινές του δηλώσεις ότι «αν δεν πάρουμε τη δόση θα πεινάσουμε». Ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε πως «ήδη ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας πεινάει, ενώ η ίδια προοπτική περιμένει πολλούς ακόμη εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής που υλοποιεί».

«Η ανέχεια, η ανεργία και η διάλυση του κοινωνικού κράτους συνιστούν την αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας, μια εικόνα που θα μεγεθύνεται εάν ψηφισθεί το νέο πακέτο μέτρων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ